Daar doen we het voor. Betrokken kwaliteitsmanagers, consultants, adviseurs of managers verder helpen met de nieuwe ISO 9001.

Een stuk makkelijker..

Huiskamersessie. Ik heb nu een beter beeld van de ISO 9001 en het is veel makkelijker om er op deze manier kennis mee te maken. Ik vond er namelijk nooit de tijd voor om de norm zelf eens door te lezen.
Tevreden deelnemer – Infra

Leuk en ontspannen..

Huiskamersessie. Het is goed om op de hoogte te zijn van de veranderingen in de ISO 9001. De bijeenkomst was leuk en ontspannen én je gaat goed om met lastige vragen.

Ron – RABC Bestekken

Levend en betrokken..

Consult. We hebben de ISO 9001 ingevoerd maar ik had nog niet het gevoel dat het echt leeft. Na het consult weet ik hoe we mensen betrokken krijgen door aan continue verbetering te werken.

Tevreden klant – Infra

Er verandert best veel..

Workshop. Ik had me vooraf niet gerealiseerd dat er best veel verandert in de ISO 9001. Met name de betrokkenheid van het management en continue verbetering. Nu ga ik eerst met de proceseigenaren om de tafel.

Tevreden deelnemer – Productie

Wij kunnen er goed mee werken..

Begeleiding. Je hebt voor onze complexe certificaten en regelingen een slim en eenvoudig systeem opgezet. Wij kunnen er goed mee werken. De auditor had zijn twijfels maar kon op geen enkele manier iets vinden wat niet klopte.

Tevreden klant – Productie en infra

Het is me nu helder..

Nulmeting (Begeleiding). Ik stelde het maar uit om aan de nieuwe ISO 9001 te beginnen. Maar door de Nulmeting is het me nu helder wat we kunnen en moeten doen. Gelukkig doen we al meer dan ik dacht.

Tevreden klant – Bodem & Milieu